Kozmetički centar

Nega tela Tretmani Beograd Vračar

top image

Body FX

Body FX

BodyFX je nov aparat, treće generacije za konturisanje tela i eliminisanje celulita. Neinvazivna metoda za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga, dugotrajnih depozita celulita. Ovaj tretman će dovesti do apoptoze – trajne eliminacije masnih ćelija u problematičnoj zoni.

saznaj vise Saznajte više

Presoterapija Limfna drenaža Beograd

Presoterapija

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža. Limfna drenaža predstavlja usmeravanje limfne tečnosti, ka limfnim čvorovima. Ovom procedurom postižemo oslobađanje tkiva viška zadržane vode, produkata metabolizma, kao i toksina koje smo uneli u organizam iz okruženja.

saznaj vise Saznajte više

Body Wrapping Limfna drenaža Tretman Beograd

Body wrapping by JEAN D ARCEL

Body wrapping je vrsta spa tretmana kojim se izvodi limfna drenaža sa bandažerima koji vrše presuru. Ova spa procedura je namenjena sviima koji su u procesu preoblikovanja tela i rada na svom boljem fizičkom izgledu. Body wrapping je idealan kao uvod u mršavljenje, jer podstiče metabolizam ćelija, a time i celog tkiva. Ili, pak imate svega par centimetara viška u predelu stomaka, bandažeri u ovom predelu imaju sjajne efekte.

saznaj vise Saznajte više

Choco Tretman Tela Beograd

Choco Tretman Tela by JEAN D’ ARCEL

Opustite se u srcu Vračara, kao da ste otputovali na neku od egzotičnih destinacija o kojima maštate. Jean d’ Arcel kozmetika je mislila na svoje klijente i ovoga puta, specijalnim spojem koji budi sva čula. Carstvo čokolade Vam je na dohvat ruke, umiruje i inspiriše sva čula.

saznaj vise Saznajte više

CFC limfna drenaža tela

CFC limfna drenaža tela

CFC limfna drenaža tela je inovativna anticelulit tehnika zasnovana na najnovijoj etiopatogenezi celulita. Za razliku od anticelulit masaže, CFC se bazira na individualnom pristupu lečenja celulita po principima limfne drenaže i bez oštećenja tkiva i kapilara.

saznaj vise Saznajte više

Slimming thalasso body mask by JEAN D’ ARCEL

Slimming thalasso body mask by JEAN D’ ARCEL

Tempo života je sve brži, a zahtevi koji se postavljaju pred nas na radnom mestu sve su veći tako da nam je stres skoro svima postao stalni pratilac, a sa njim i hronični umor, napetost, nervoza, anksioznost. Ukoliko ne obratimo pažnju na vreme, stres i napetost će nas dovesti do čestih glavobolja, nesanica, povišenog pritiska, slabljenja imunog sistema.

saznaj vise Saznajte više

mezoterapija

Mezoterapija

Pojam mezoterapija podrazumeva ubrizgavanje manjih doza koktela smešanih od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa, aminokiselina, u problematične regije na telu. Efekti se postižu na dva načina - farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom kože mikroubodima.

saznaj vise Saznajte više

Relax masaža celog tela

Relax masaža celog tela

Tempo života je sve brži, a zahtevi koji se postavljaju pred nas na radnom mestu sve su veći tako da nam je stres skoro svima postao stalni pratilac, a sa njim i hronični umor, napetost, nervoza, anksioznost.Ukoliko ne obratimo pažnju na vreme, stres i napetost će nas dovesti do čestih glavobolja, nesanica, povišenog pritiska, slabljenja imunog sistema.

saznaj vise Saznajte više